رئیس كمیته تاب آوری مجمع شهرداران آسیایی:
بحران های مدرن فراتر از مرزهای جغرافیایی هستند
به گزارش شیك بار كرمی محمدی با اشاره به اینكه ماهیت بحران های مدرن فراتر از مرزهای جغرافیایی است اظهار داشت: برای مهار ویروس كرونا و مقابله موثر با آن نیازمند همكاری بین كشورها هستیم.
به گزارش شیک بار به نقل از مهر، رضا کرمی محمدی در نشست سلامت و اقتصاد شهری در دوران پسا کرونا که در حاشیه هفتمین نشست هیأت اجرایی مجمع شهرداران آسیایی و به صورت آنلاین برگزار شد، اظهار داشت: امیدوارم این جلسه ها بتواند ما را در راه رسیدن به جوامع تاب آور کمک نماید و زمینه لازم را برای ارتباط و تعامل بیشتر دراین زمینه ایجاد کند. وی با اعلان اینکه بطور بالقوه نتیجه مثبتی برای آینده کمک های توسعه ای وجود دارد اظهار داشت: باتوجه به چالش های بی سابقه سیستماتیک ناشی از بحران ویروس کرونا و روال پاسخ هایی که تابحال دیدهایم، این مساله به سرعت منجر به تحول الگوی قدیمی روابط کمکی فیمابین گیرنده -دهنده به سمت مدل همکاریهای بین المللی بین همه کشورها خواهد شد. رئیس کمیته تاب آوری مجمع شهرداران آسیایی افزود: تشابه وضعیت بوجود آمده در جوامع جهان بیش از پیش نشان داد به سبب توسعه ارتباطات در ابعاد مختلف زندگی بشر، ماهیت بحران های مدرن فراتر از مرزهای جغرافیایی است و پس برای مهار ویروس کرونا و مقابله مؤثر با آن نیازمند همکاریی بین کشورها هستیم. وی با اعلان اینکه همکاریهای بین المللی، کوشش های کشورهای مختلف را در مبارزه با کووید -۱۹ تقویت می کند، اظهار داشت: این همکاری نه فقط مفید بلکه ضروری می باشد. در کوتاه مدت، همکاری بین دولت ها برای مهار همه گیری و تسریع برای خروج از بحران لازم است. در طولانی مدت و بلند مدت، سیاست های هماهنگ کننده می تواند بازیابی و بازسازی سیستم های اقتصادی را از راه های فراگیر و پایدار تسهیل کند و همین طور به آماده سازی برای خطرات و بیماری های آتی کمک نماید. رئیس کمیته تاب آوری مجمع شهرداران آسیایی اضافه کرد: مکانیسم های به اشتراک گذاری دانش در مورد پروتکل های غربالگری و درمان می تواند به خصوص در کشورهایی که دارای سیستم های بهداشتی تحت فشار هستند کمک نماید. کشورهایی که آغاز کننده و پیشرو در مقابله با همه گیری بودند می توانند درس های مهمی عرضه کنند و بهترین شیوه ها را به اشتراک گذارند، اما پشتیبانی مالی نیز مورد نیاز خواهد بود.
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران اظهار داشت: کرونا یک تهدید وجودی است که موجب تقویت سیستم های جهانی شده است. بدون همکاری مؤثر، هم خروج از بحران و هم بهبود می تواند کند و ضعیف باشد. ابتدا، این مساله در مورد بخش بهداشت صحیح است، برای اینکه که نظارت مؤثر بر بیماری، توسعه و گسترش سریع واکسن و آمادگی در مقابل همه گیریهای آینده بهره مند از اقدامات چند جانبه خواهد بود. سپس، حفظ تجارت آزاد و افزایش استواری و تاب آوری زنجیره های تامین نه فقط دسترسی کشورها به کالاهای حیاتی پزشکی را تضمین می نماید بلکه اقتصاد بعد از همه گیری را نیز تقویت خواهدنمود و در نهایت سیاست های مالی و پولی هماهنگ بین المللی، می تواند به اقتصاد جهانی کمک نماید تا شوک فعلی را ضمن آماده سازی آن برای بهبودی پایدار و فراگیر از بین ببرد. کرمی محمدی با اعلان اینکه کمیته تاب آوری و مدیریت بحران مجمع شهرداران آسیایی می تواند زمینه ساز نیل جوامع به این هدف متعالی به ویژه در منطقه آسیا باشد، اضافه کرد: ایجاد بستر داده هوشمند برای نظارت بهتر و پاسخگویی به شرایط متغیر خصوصاً در مقیاس محله، داشتن مشارکت جمعی و یکپارچه بین بخش خصوصی و دولتی، توجه جدی به دولت های محلی برای موفقیت در چرخه مدیریت بحران، جلب مشارکت عمومی، سازمان های مردم نهاد و دانشگاه ها برای پر کردن خلاءهای موجود و تعریف رویکرد ساخت بهتر از قبل و تهیه برنامه های بهسازی فراگیر باید جزو محورهای برنامه ریزی برای تحقق شهرهای تاب آور باشد.
منبع: شیك بار
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب